Zin in zingen? - Vocal Group Timeless

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Zin in zingen?

Wie zijn wij?

zin of...


A cappella staat tegenwoordig steeds meer in de belangstelling. Het is goed te horen wat een volle klank deze manier van zingen over kan brengen. Iedereen staat er verbaasd over en er moet kennelijk iedere keer bij vermeld worden dat er geen instrumenten aan te pas komen. Het is duidelijk dat het grote publiek niet weet wat a cappella zang inhoudt, dus elk beetje aandacht is meegenomen.

Er wordt bij Timeless niet ge-beatboxed, maar de bassen hebben zeer zeker een belangrijke ondersteunende partij. Ritmegevoel is dus heel belangrijk. Ben jij zo'n bas? dan zien we je graag komen. Zoek je, misschien aangespoord door dit programma, een a cappella groep? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Kom eens kijken/luisteren naar Vocal Group Timeless. Snuffel eens rond op deze website. Er zijn nog wat vacatures die vervuld moeten worden, bel voor meer info naar 06-40289291.

We bestaan uit sopranen, alten, bassen en tenoren die zin, tijd en een passie hebben om in een vocal group te zingen. Voor ons zijn enthousiasme, een goede uitstraling en uiteraard een goede stem van belang.
Heb je zin om in een vocal group te zingen en denk je dat je een aanvulling kan zijn? Neem dan contact met ons op.
Ervaring in een (pop-) koor of vocal group of bladmuziek kunnen lezen is niet noodzakelijk. We werken met een computerprogramma waarbij je thuis je eigen partij kunt instuderen.

Alle nieuwe zangers kunnen drie keer komen zingen tijdens een repetitie. Vervolgens maken we een afspraak voor een stemtest.

(na dubbelklik op een artikel kun je schuiven over de vergroting)

Timeless: Bassen gezocht
Timeless zoekt zangers

Aspirant zangers

Het komt misschien over als een super zakelijke vastlegging van alles wat mag en moet, maar laat je hierdoor niet afschrikken. Timeless is namelijk een hele gezellige groep.

Wat onze zangers moeten weten:

 • De repetities vinden plaats op maandagavond in Hellevoetsluis

 • Deur open vanaf 19.45 uur,

 • Repetitie van 20.15 tot 22.15 uur (pauze 21.00 - 21.15 u).

 • In de pauze is er koffie en thee en fris verkrijgbaar.

 • Aspirant deelnemers kunnen de repetities driemaal bijwonen zonder verplichting tot aanmelding. Daarna wordt een stemtest afgenomen, dit wordt apart gedaan met de dirigent en minstens één bestuurslid.

 • Bij toelating wordt het huishoudelijk reglement uitgereikt, desgewenst kan men deze vooraf ter inzage opvragen.

 • Toelating van de deelnemers is afhankelijk van het evenwicht tussen de diverse zangstemmen in het koor en de uitslag van de stemtest. Bij deze test wordt gekeken naar het bereik van je stem, maar ook zeker naar de klank (-kleur) en hoe je in de vocal group kunt passen!


Timeless verwacht van haar deelnemers:

 • Trouw op de repetities komen is zéér belangrijk en natuurlijk op tijd aanwezig zijn

 • Als men een keer echt niet kan, dan 'Bericht van verhindering' geven

 • Tijdig contributie betalen

 • Met zorg omgaan met muziek


Kleding

We proberen steeds met elkaar een combinatie te vinden die we aantrekkelijk vinden voor een optreden of concert. Dit doen we door te inventariseren wat men in de eigen kast heeft hangen, zodat er geen extra kosten gemaakt hoeven worden.
De basiskleur is zwart, te combineren met diverse tinten blauw. In de kerstperiode met zilver en in de zomermaanden met oranje/rood, maar ook wit met zandkleur.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu